Impuls: over het tijdschrift

Driemaandelijkse inspiratiebron voor gemeentemanagers

Impuls - driemaandelijkse inspiratiebron voor gemeentemanagersLeidinggevenden, beleidsmakers en managers in lokale besturen worden meer dan ooit geconfronteerd met gigantische uitdagingen. Om die tot een goed einde te kunnen brengen, is visie nodig. En dat is precies wat Impuls aanreikt.

Niet voor niets is dit driemaandelijkse magazine sinds jaar en dag dé inspiratiebron voor iedereen die met kennis van zaken zijn bestuur naar een hoger niveau wil helpen tillen.

Kennisexperts van Impuls selecteren, belichten en bundelen voor u alle pertinente informatie in een doorleefd magazine, steeds geënt op de concrete uitdagingen van het gemeentelijk niveau.

Nader kennismaken met Impuls?

Ontdek hier alle troeven van het magazine. Of vraag hieronder meteen een gratis proefnummer aan.

Ontdek het meest recente nummer

Impuls: een initiatief van ...

Exello.net

Exello.net, de beroepsfederatie voor algemeen directeurs en adjunct-algemeendirecteurs. Een samenwerkingsverband ten dienste van elkaar en van het lokale beleid. Netwerkgericht, kennisverstrekkend en kwalitatief samenwerkend. Lees meer op www.exello.net

Vanden BroeleVanden Broele, de trouwe kennispartner die lokale besturen én hun medewerkers slimmer, efficiënter en klantgerichter laat werken. Daarbij focust ze vastberaden op praktijkgerichte kennisdeling en tools. Lees meer op www.vandenbroele.be