Impuls: troeven

Alle troeven op een rijtje

Niet voor niets is Impuls sinds jaar en dag dé inspiratiebron voor iedereen die met kennis van zaken zijn bestuur naar een hoger niveau wil helpen tillen. Want Impuls is ...

Impuls - Een magazine met focus1. Een magazine met focus

Creatieve bureaucratie, schaalvergroting en bovenlokale samenwerking, gemeenten en OCMW’s als aantrekkelijke werkgevers, actueel archiefbeheer, het decreet lokaal bestuur … Vraag hier een gratis proefnummer aan en ontdek zelf hoe Impuls per nummer focust op één welomlijnd thema en dat ten volle uitspit.
   

Impuls - Een magazine met inhoud2. Een magazine met inhoud

Daarbij komt de voorzet steeds van een inspirerende academische bijdrage met een actuele stand van zaken, steeds betrokken op de unieke en vaak complexe context van de 300 Vlaamse steden en gemeenten.
  
   

Impuls - Een magazine met oog voor de praktijk3. Een magazine met oog voor de praktijk

Bevindingen van mensen uit het werkveld sluiten naadloos op die academische voorzet aan. Concrete cases en toepassingen, telkens met een andere invalshoek of klemtoon, zorgen voor de nodige duiding en praktische vertaalslag.
  

Impuls - Een magazine met een ruime blik4. Een magazine met een ruime blik

Dankzij de actieve medewerking van het Agentschap Binnenlands Bestuur. En ook: door de bijdragen van V-ICT-OR, die de alomtegenwoordige digitale uitdagingen van steden en gemeenten de aandacht geven die ze verdienen.
  
  

Impuls - Een magazine voor en door gemeentemanagers5. Een magazine voor en door gemeentemanagers

Getuige de vaste rubriek “In dialoog”, waarbij een algemeen directeur als reporter fungeert en één van zijn of haar collega’s interviewt. Een unieke inkijk in het lokale bestuur zoals het is. 
   
   

Impuls - Een magazine dat ook in uw postvak hoort6. Een magazine dat ook in uw postvak hoort

Actief in een lokaal bestuur? Voor € 69 euro per jaargang krijgt u niet alleen vier gedrukte nummers in de bus: u geniet ook onbeperkte toegang tot de online versie van het tijdschrift. Lid van Exello.net? Dan ontvangt u Impuls automatisch in het kader van uw lidmaatschap … en kunt u de online versie ervan raadplegen via de website van Exello.net.
   

Nader kennismaken met Impuls?

Vraag hier een gratis proefnummer aan