Terug van weggeweest: de snelcursus DLB - leg uzelf in alle discretie het decretale vuur aan de schenen

Terug naar het overzicht Terug van weggeweest: de snelcursus DLB - leg uzelf in alle discretie het decretale vuur aan de schenen

Datum: woensdag 19 juni 2019

Auteur(s): Uitgeverij Vanden Broele

Een jaar geleden schotelden we u de unieke DLB-snelcursus voor: een zestigtal vragen om even uw kennis te testen en bij te spijkeren. Ondertussen is iedereen al ten volle ondergedompeld in de nieuwe regelgeving – reden te meer om u opnieuw de kans te bieden de zes vragenreeksen van weleer gezwinder dan ooit te doorlopen. Hieronder kunt u de zes delen afzonderlijk doorlopen. Na elke reeks krijgt u dan telkens het verdict.

 

Aarzel zeker niet om deze quiz door te sturen naar uw collega’s!

 

Meer info over het Decreet lokaal bestuur? Uitgeverij Vanden Broele gidst u vlot door de nieuwe regelgeving met kwalitatieve publicaties:

 

Besturen die geabonneerd zijn op MATConnect (http://www.matconnect.be/) kunnen al deze publicaties zonder beperking online consulteren.

 

 

Geïnteresseerd in het digitale kennisplatform van MATConnect? Neem contact op met ons voor verdere vrijblijvende informatie of een demonstratie ter plaatse: info@matconnect.be of 050 642 818.