Tijdschrift Impuls: drieminutenbevraging voor de algemeen directeurs en adjunct-algemeendirecteurs in Vlaamse gemeenten

Terug naar het overzicht Tijdschrift Impuls: drieminutenbevraging voor de algemeen directeurs en adjunct-algemeendirecteurs in Vlaamse gemeenten

Datum: maandag 20 december 2021

Auteur(s): Redactie MATConnect

Op 25 november 2021 stond het managementcongres van exello.net op het programma en werd daarbij gecombineerd met het congres van Digitaal Vlaanderen, want de toekomst van de overheid is digitaal.

Ook het tijdschrift Impuls grijpt de gelegenheid aan: het eerste nummer van 2022 van uw favoriet vaktijdschrift staat in het teken van digitale lokale overheid.

Daarvoor vragen we graag enkele minuutjes van uw tijd. Letterlijk. Ter voorbereiding van dit nummer over digitale overheid organiseren we in samenwerking met prof. Lieselot Danneels (UGent) een korte maar belangrijke bevraging over de digitale stand van zaken in lokale overheden.

 

 

Deze bevraging blijft beschikbaar tot woensdag 5 januari 2022. De resultaten worden vervolgens mee verwerkt in de academische bijdrage van professor Danneels (UGent) en kunt u er dan in maart 2022 op nalezen in het Impuls-nummer dat net voor de paasvakantie bij u in de bus zal vallen.

 

Namens de redactieraad van Impuls bedanken we u alvast voor de bereidwilligheid,

 

Met vriendelijke groeten,

Jean Pierre Van Speybroeck - erestadssecretaris Lokeren & hoofdredacteur Impuls

 

Luc Jolie - algemeen directeur gemeente Aalter, voorzitter Exello.net & lid van de redactieraad van Impuls

 

Lieselot Danneels - professor e-governance, UGent