Referenties

Gebruikt u MATConnect? En wilt u uw ervaringen graag delen met andere Vlaamse lokale besturen? Contacteer ons dan via info@matconnect.be.

Offerte aanvragen

Gevestigde waarde

Lokale besturen doen al vele jaren een beroep op de kennis die Uitgeverij Vanden Broele biedt. Hoe langer hoe meer gebeurt dit via digitale weg, waarbij online platformen de papieren bibliotheken van vroeger vervangen. Dank zij de kennisplatformen van VDBConnect kunt u online alle informatie opduiken, volledig up-to-date en toegepast op de context van lokale besturen. Voor managementteamleden in het bijzonder werd een specifieke module in het leven geroepen om op die manier op maat van het hart en de hersenen van de organisatie alle informatie netjes afgelijnd en behapbaar bijeen te brengen.

Benieuwd naar wat de andere besturen van MATConnect denken? Wij brengen u graag in contact met collega’s die MATConnect al gebruiken en die hun ervaringen graag met u delen.

Contacteer ons

info@matconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Het totaalplaatje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod over de organisatie en de werking van uw bestuur.

Publicaties

Een ruime waaier aan praktijkgerichte en juridisch degelijk onderbouwde uitgaven bestrijkt alle facetten van de organisatie en werking van lokale besturen. Hiermee kunt u aan de slag om zelf verder vorm te geven aan uw bestuur op basis van informatie die steeds up-to-date is.

Vervolledig uw bibliotheek op www.uitgeverij.vandenbroele.be.

Opleidingen

Het MATConnect-team verzorgt ook opleidingssessies omtrent specifieke thema’s zoals het Decreet Lokaal Bestuur, blockchain, behoorlijk notuleren, vrouwelijk leiddinggeven, … Ook over tal van andere onderwerpen biedt Uitgeverij Vanden Broele een ruim opleidingsaanbod.

Ontdek de actuele opleidingen in onze opleidingskalender.

MATConnect

MATConnect is een innovatieve online bibliotheek, boordevol onmisbare kennis omtrent de organisatie en werking van lokale besturen: managementinformatie specifiek op maat van leidinggevenden actief in gemeente en OCMW. Alle informatie wordt aangeboden in de best denkbare format, met het oog op een vlotte consultatie en een snelle toegankelijkheid van informatie met diepgang: digitale publicaties, verder aangevuld met modellen, wetgeving, e-learning-filmpjes, …