11 nieuwe projecten krijgen subsidies via 'Gemeente zonder gemeentehuis'

Terug naar het overzicht 11 nieuwe projecten krijgen subsidies via 'Gemeente zonder gemeentehuis'

Datum: maandag 20 juni 2022

Auteur(s): Redactie MATConnect

Vlaanderen ondersteunt de lokale besturen die samen innovatieve en digitale oplossingen uitwerken om hun dienstverlening efficiënter en klantgerichter te maken via het project 'Gemeente zonder gemeentehuis'.

Via 7 oproepen tussen september 2021 en september 2022 kunnen gemeenten subsidiedossiers voor digitaliseringsprojecten indienen. Er is een totaalbudget van 35 miljoen euro beschikbaar.

Recent werden de projecten die een subsidie zullen ontvangen voor oproep 4 (innovatieve concepten) bekendgemaakt.

Bekijk de 11 recent goedgekeurde projecten hier.

Raadpleeg alle reeds goedgekeurde projecten uit de eerste vier oproepen.

Oproep 5 (projecten rond versterking van de innovatieve dienstverlening, de digitale participatie en de werkplek van de toekomst via een thematisch project) loopt nog tot 1 juli 2022.

Oproep 6 (projecten rond versterking van de innovatieve dienstverlening, de werkplek van de toekomst en ook de digitale democratie via een grootschalige transformatie) start vandaag tot 9 september 2022.

Oproep 7 (projecten rond versterking van de innovatieve dienstverlening, de werkplek van de toekomst en ook de digitale democratie via een thematisch project) loopt van 8 augustus 2022 tot 30 september 2022.

Altijd op de hoogte blijven van alle subsidies? Raadpleeg de Subsidiemanager.

                                           

 

 

Meer informatie over de mogelijkheden van MATConnect? Wenst u een vrijblijvende offerte of een (virtuele) demo? Neem contact met ons op via 050 64 28 18 of info@matconnect.be. Of neem alvast een kijkje op www.matconnect.be.